В Ізмаїлі почав роботу сервісний центр обслуговування моряків ДП «Моррічсервіс»

Державне підприємство «Моррічсервіс» відкрило центр обслуговування в Ізмаїлі.

Відтепер, послугу оформлення морських документів можна отримати в Ізмаїлі за адресою: вул. Свято-Нікольська, 50. 
Майже півтора місяці працює перший центр обслуговування Моррічсервіс в Одесі. 
У рамках проведення реформи Державної служби морського та річкового транспорту України заплановано відкриття відповідних сервісних центрів. Всього до 2021 року планується запуск 14 центрів в морських регіонах країни. Протягом 2019 року такими містами стануть ще Херсон і Маріуполь.
«В Україні сотні тисяч моряків, які регулярно потребують отримання, підтвердження та поновлення документів – від посвідчення особи моряка до судноводія малого та маломірного судна, свідоцтв фахівців та дипломів більш ніж з 50 морських професій. На сьогодні, ДП «Моррічсервіс» – це єдиний сучасний майданчик якісного сервісу оформлення документів, який зацікавлений в довірі клієнта та націлений досягти міжнародного рівня, коли все відбувається зручно і без перешкод.

З 30 травня на сьогодні Одеським центром надано понад 2500 послуг. Видано 450 “Посвідчень особи моряка”, більш ніж 500 осіб отримали послуги “Дипломування моряків”, більш ніж 300 – оформлення послуги “Проходження ДКК ” та чимало інших документів. Моряки задоволені, тому повертаються до нас та приводять своїх родичів і друзів. Їх довіра надихає розвиватися й працювати якісно та із задоволенням. А це для нас – найголовніше», – розповіла в. о. директора ДП «Моррічсервіс» Ірина Костюк