Маріупольська філія АМПУ успішно пройшла перевірку стану охорони праці

З 26 лютого по 1 березня у Маріупольській філії ДП «Адміністрація морських портів України» на підставі наказу Міністерства інфраструктури України здійснювалася перевірка дотримання норм та вимог у сфері охорони праці та пожежної безпеки. 
Відповідно до плану-графіка, у філії було проведено відомчий контроль системи управління охороною праці, наявності дозвіллів Держпраці на застосування та експлуатацію машин, механізмів, виконання робіт підвищеної безпеки, атестації робочих міст за умовами праці, організації навчань і перевірки знань з охорони праці а також пожежної безпеки та цивільного захисту.
У комісії Мінінфраструктури взяли участь Ігор Макаренко – головний спеціаліст відділу технічного регулювання, охорони праці та соціальної політики Управління на транспорті та технічного регулювання МІУ та Олександр Бутт – в.о. голови первинної профспілкової організації Маріупольського порту;
Перевірка пройшла успішно: за її результатами на робочих місцях, у приміщеннях Маріупольської філії ДП «Адміністрація морських портів України» не виявлено порушень вимог охорони праці, які могли б призвести до настання нещасних випадків.