«Дельта-лоцман» першою з філій ДП «АМПУ» отримала сертифікат РСУ відповідності системи управління якістю

19 травня органом з сертифікації державного підприємства «Класифікаційне товариство «РСУ» завершено другий етап сертифікації — остаточну перевірку і оцінку системи управління якістю філії та здійснено аналіз отриманих результатів.

За результатами перевірки філія «Дельта-лоцман» отримала сертифікат відповідності системи управління якістю вимогам стандарту ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015) стосовно:

– виконання топографічних, геодезичних, промірних робіт;

– утримання морських судноплавних каналів (в т. ч. днопоглиблювальні та рефулерні роботи) і виконання днопоглиблювальних робіт на акваторіях морських портів та підхідних каналах.

Термін дії сертифікату – 3 роки.

Сертифікована РСУ система управління якістю є суттєвою умовою для отримання філією Свідоцтва про визнання підприємства, яке виконує зазначені вище роботи.

21 травня представником РСУ проведено огляд підприємства з метою провадження нагляду РСУ і оформлення зазначеного вище свідоцтва про визнання. За результатами огляду отримано позитивний висновок.

Зараз триває процес сертифікації системи управління якістю Регістром судноплавства України ще у 7 філіях: Днопоглиблювальний флот, Одеській, Білгород-Дністровській, Миколаївській, Херсонській, Маріупольській та Бердянській філіях ДП «АМПУ».

sertificate DL