Мініфраструктури оголосило тендер на розробку першої черги модуля дипломування моряків – Кубаков

Про це повідомив Міністр Інфраструктури Олександр Кубраков у соцмережі.

“Масштабна трансформація країни триває вже 3 роки — і окрім якісної транспортної інфраструктури українці нарешті отримують сучасну цифрову інфраструктуру. У 2019 році, коли наша команда прийшла до влади, розробка та впровадження нових державних IT-послуг була ключовою програмною обіцянкою.” – написав він.

Серед іншого Міністр Олександр Кубраков згадав і про сервіси для моряків:

“В Мінінфраструктури у фокусі – цифровізація державних сервісів. Наразі спільно з Мінцифрою та проєктом USAID / UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах / TAPAS» ми працюємо над тим, щоб якісні державні послуги були доступні для українських моряків.

Зараз триває тендер на розробку першої черги модуля дипломування моряків, а також державних електронних послуг для моряків на порталі Дія. Уже невдовзі ми отримаємо ефективний інструмент боротьби з корупцією і вийти на той рівень послуг, який заслуговують українські моряки.”

Нагадаємо, у 2021 році реєстр моряків тривалий час не працював через втручання сторонніх осіб в його роботу. Служба безпеки України повідомляла про безпрецедентний корупційний механізм.