У ДП «МТП «Чорноморськ» власними силами відремонтували залізничні ваги

Протягом де-якого часу на 33-му ходовому залізничному шляху періодично траплялися проблеми з вагами, які є невід’ємною частиною технологічного процесу при навантаженні вугілля у напіввагони.

Наразі проблему вирішено. І за словами, головного диспетчера ДП «МТП «Чорноморськ» Сергія Бєляєва, вирішено практично власними силами.

– Постійні затримки через несправність вагів та неспроможність обслуговуючої компанії вирішити проблему без стороннього втручання, спонукали до рішення взятися за ремонт самостійно, –  каже Сегій Бєляєв. – Крім того, зараз «пішло» вугілля (23 грудня зайшло перше судно, 24-го – друге, третє заплановане на 3 січня). Тож, силами працівників ПРМ та першого вантажного району ваги було відремонтовано – там довелося повністю міняти раму. Люди працювали навіть у вихідні дні.

Вирішити проблему вдалося за кілька днів і вже до заходу судна з вугіллям ваги були готові до роботи. Працювати без залізничних вагів ніяк не можна, адже при навантаженні вугілля у напіввагони необхідний контроль ваги, аби не перевищувати норми.

Повідомляє Чорноморський морський порт