ТОВ «Рейдовий термінал Конкорд» ввійшов до Ради порту Миколаїв

23 грудня 2021 року під головуванням начальника Миколаївської філії ДП «АМПУ» (адміністрації Миколаївського морського порту) Андрія Гранатурова та за участю в.о. Голови ДП «АМПУ» Олександра Голодницького відбулось чергове засідання Ради морського порту Миколаїв.

На зв’язку он-лайн у засіданні взяли участь представники портових операторів та суб`єктів господарювання, що надають послуги у морському порту Миколаїв, профспілкових організацій порту.

Засідання пройшло в конструктивному форматі, всі питання порядку денного були розглянуті і за результатами були прийняті колегіальні рішення.

Рада порту Миколаїв підтримала проєкти основних документів, щодо розвитку та функціонування морського порту Миколаїв, розроблені ДП «АМПУ», а саме:
Проєкт Плану розвитку морського порту Миколаїв на коротко- (5 років), середньо- (10 років) та довгострокову- (25 років) перспективу.

Проєкт Обов’язкових постанов по морському порту Миколаїв за зразком уніфікованої форми.

Проєкт Зводу звичаїв морського порту Миколаїв.

Також, Рада порту поповнилася новим учасником, що працює в акваторії Миколаївського морського порту – ТОВ «Рейдовий термінал Конкорд».

Довідково:
ТОВ «Рейдовий термінал Конкорд» з серпня 2016 року працює в сфері надання комплексу послуг щодо перевалки з перевантаженням судовими кранами на комерційні судна на рейді Миколаївського морського порту. Зараз вони є одним з ключових операторів з рейдового довантаження. За вказаний період компанією оброблено понад 1,2 млн тонн вантажу на рейді.