ТОВ «Тріонта логістікс» планує побудувати в порту Миколаїв перевантажувальний комплекс за 240 млн.грн.

Про це повідомило підприємство у своєму фінансовому плані на 2020й рік.

Проект будівництва універсального перевантажувального комплексу є приватним інвестиційним проектом ТОВ «ТРІОНТА ЛОГІСТІКС», який реалізуватиметься за рахунок власних та залучених приватних коштів, тобто без залучення державних коштів. Орієнтовна вартість будівництва комплексу становитиме приблизно 240 – 260 млн грн.

Універсальний перевантажувальний комплекс призначений для перевантаження, зберігання і відвантаження наливних та/або генеральних вантажів. Річний обсяг перевалки наливних вантажів оцінюється в 750 тис. тонн.

Планується реалізувати інвестиційні проекти за кошти інвесторів, шляхом будівництва універсальних перевантажувальних комплексів на території причалу № 8 та в тилу причалів № 8 і № 9.

Нагадаємо, що компанія “Тріонта-логістик” зявилась у порту Миколаїв з 2017 року, одночасно з приходом в порт “команди Пінькасів”. Відповідно до даних відкритих реєстрів статутний капітал “Тріонт-логістик” становить 1000 грн. 

Також компанія є фігурнатом судового процесу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “НІКМОРСЕРВІС НІКОЛАЄВ” до 1) Державного підприємства “Адміністрація морських портів України” та 2) Товариства з обмеженою відповідальністю “ТРІОНТА ЛОГІСТІКС” про визнання договору сервітуту з доступу до причалу №9 недійсним. Суд повністю задовольнив вимоги позивача.