«Сісайд Термінал» за три місяці 2019 року були надані послуги з подачі-забирання 40 тисяч вагонів стивідорним компаніям у Миколаївський морський порт

У I кварталі 2019 року компанією «Сісайд Термінал» були надані послуги з подачі-забирання майже 40 тисяч вагонів стивідорним компаніям у Миколаївський морський порт. Максимально ефективно збудувавши роботу з логістики, компанія змогла обробити майже 2,5 млн тон вантажів.

Щодня компанія «Сісайд Термінал» забезпечує подачу-забирання до 600 вагонів із передавальних колій станції «Миколаїв-Вантажний» на під’їзні колії Миколаївського морського торговельного порту.

Очікується, що після завершення робіт із реконструкції станції «Миколаїв-Вантажний», проект якої розробила та реалізує компанія «Сісайд Термінал» спільно з АТ «Українська залізниця», обсяг зросте до 960 вагонів на добу, що, в свою чергу, призведе до значного зростання вантажообігу в порту.

Довідка: «Сісайд Термінал» – підприємство замкнутого циклу, що здійснює комплекс робіт по подачі-забиранню вагонів, диспетчеризації тощо. У розпорядженні компанії знаходиться власний парк маневрових тепловозів.

 

eba.com.ua