Курсанти Інституту ВМС взяли участь у навчаннях на тактичних тренажерах на базі Академії ВМС Республіки Болгарія.

Курсанти Інституту Військово-Морських Сил взяли участь у комп’ютеризованому навчанні на тактичних тренажерах на базі Академії ВМС Республіки Болгарія
У рамках реалізації Програми НАТО з удосконалення військової освіти (DEEP) курсанти Інституту Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія» взяли участь у комп’ютеризованих навчаннях на базі Академії ВМС Республіки Болгарія.
Протягом трьох діб курсанти з Болгарії, Румунії, Польщі та України на тактичних тренажерах удосконалювали навички виконання завдань у морі. Майбутні флотські офіцери відпрацьовували дії під час спільного плавання, тактичного маневрування, використання корабельного озброєння за стандартами НАТО та інше.
Слід сказати, що інструктори та викладачи Академії ВМС Болгарії, розподіли усіх учасників тренувань на чотири гбойових розрахунки таким чином, щоб у кожній групі було по одному представнику від кожної країни. Так, курсанти повинні були не тільки відпрацьовувати практичні навчики, а й знаходили шляхи комунікації всередині групи, тим сами вдосконалюючи володіння англійської мови та термінології НАТО.