У технічний офіс підтримки реформ Міністерства інфраструктури шукають юридичного радника

Вакансія: Провідний юридичний радник: транспортне право (категорія 1).

Команда з підтримки реформ (RST) при Міністерстві інфраструктури України (МВС) – це група українських фахівців (недержавних службовців), які тимчасово фінансуються донорами, що надає цільову технічну підтримку та допомагає у розробці та впровадженні пріоритетних реформ. RST сприяє заповненню прогалин у розробці та реалізації пріоритетних стратегій і програм реформування, одночасно зміцнюючи зв’язки та партнерство між пріоритетами Міністерства та відповідною донорською підтримкою.

RST потребує провідного юридичного радника з глибоким розумінням транспортного сектору та безпрецедентним досвідом у сфері транспортного права. Провідний юрисконсульт працюватиме у всьому секторі, включаючи автомагістралі та автомобільний транспорт, залізничний, авіаційний та морський та портові.

Загальна тривалість поточного завдання до грудня 2019 року (за умови наявності донорського фінансування), для успішного кандидата має застосовуватися двомісячний випробувальний термін.

Запропонований діапазон валових виплат учасника RST для позицій категорії 1 становить 1200 – 1800 євро. Точну ставку буде визначати Комітет з питань підбору персоналу, до складу якого входять представники Міністерства інфраструктури України та міжнародних донорів.

Детальна інформація за посиланням.