В рамках UPF 2019 в Одесі експерти з різних країн обговорять питання морської та внутрішньої безпеки в портах

Другий рік поспільв рамках Ukrainian Ports Forum 2019 відбудеться організований Адміністрацією морських портів України круглий стіл «Ukrainian Ports: Maritime Security Agenda». Цього року обговорити питання морської і внутрішньої безпеки в портахв Одесі планують фахівці з безпеки зі США, країн ЕС та вітчизняні експерти.

Основна мета круглого столу — обговорити у коліпрофесіоналів широкий спектр питань:

— аспекти імплементації і практичної реалізації вимог міжнародного і національного законодавства з морської безпеки

— проблематику належного виконання обов’язків з охорони суден і портових засобів

— взаємодії суб’єктів забезпечення морської безпеки в портах

— залучення і використання міжнародного досвіду в питаннях забезпечення належного рівня морської безпеки

— виклики залучення державних та приватних охоронних організацій для посилення і підтримки режимів перебуванняв портах.

Також заплановані презентації успішних міжнародних кейсів залучення приватних охоронних компаній, перспективних планів АМПУв сфері морської безпеки і охорони та фахова панельна дискусія.

Участь у роботі круглого столу візьмуть: топ-менеджмент та відповідальні за безпеку (PSFO) державних та приватних стивідорів, представники структурних підрозділів АМПУ з морської і внутрішньої безпеки; експерти Посольства США в Україні з питань безпеки та берегової охорони, галузевих міжнародних організацій (IMO, EMSA), керівники Морської адміністрації України, органів влади.

Круглий стіл «Ukrainian Ports: Maritime Security Agenda» відбудеться 30 травняв Одесі.

Нагадаємо, що цього року Ukrainian Ports Forum в Одесі, буде тривати два дні —30–31 травня.В рамках пленарної сесії Форуму відбудеться дискусія з представниками Єврокомісії, МФО, уряду і бізнесу щодо забезпечення сталого розвитку та вільного судноплавства в Азово-Чорноморського басейну.

З повною програмою Форуму, яка постійно оновлюється новими заходами та цікавими спікерами, можна ознайомитись на офіційній сторінці події — https://upf.com.ua. Організаторами Ukrainian Ports Forum 2019 традиційно виступають Адміністрація морськихпортів України та Центр транспортних стратегій.