Ukrainian Ports Forum і Grain & Maritime Days in Odessa домовилися про партнерство

Організатори Ukrainian Ports Forum і Grain and Maritime Days in Odessa домовилися про співпрацю зі створення максимально насиченої ділової програми для учасників українського транспортного тижня в Одесі наприкінці травня 2019 року.

«Ukrainian Ports Forum цього року знову відвідають провідні експерти портової галузі з України, Європи, Азії та США. Ми постійно доповнюємо ділову програму форуму, пропонуємо до обговорення найбільш актуальні питання і тренди. Адміністрація морськихпортів України прагне зробити форум ефективним інструментом налагодження і розвитку бізнес-зв’язків.Тому ми із задоволенням відгукнулися на пропозицію наших партнерів розширити можливості для ділових контактів учасників наших заходів», – зазначив член організаційного комітету Ukrainian Ports Forum 2019, начальник відділу стратегічного планування ДП «АМПУ» Володимир Шемаєв.

В межах партнерства передбачені особливі умови участі для гостей обох заходів і спеціальні програми для спікерів конференцій.

«В останні дні травня в Одесі традиційно проводиться багато ділових заходів длякерівників зернового та морського бізнесів. Власне, так і задумувалися колись Maritime Days in Odessa — як низка заходів, об’єднаних спільною ідеєю. За аналогією з London Shipping week. Ми, безумовно, вітаємо такий розвиток подій. Це залучаєв регіонбізнес-туристів, професіоналів зі сфер транспорту, логістики, морських перевезень та міжнародної торгівлі, що поступово створює Одесі славу морської столиці не тільки України, але й усього Чорного моря», — зазначає партнер Interlegal Артур Ніцевич.

Організатори запрошують до партнерства й інші транспортні та морські заходи, щоб спільними зусиллями та синергією сприяти розвитку інвестиційного потенціалу України.

Довідкова інформація:

Ukrainian Ports Forum 2019 відбудеться30–31 травня. Організатори міжнародного форуму, що вперше був організований і проведений 2018 року, – Адміністрація морськихпортів України і Центр транспортних стратегій. Ukrainian Ports Forum – це майданчик для обговорення актуальних портових і галузевих проблем з учасниками ринку, державними чиновниками, міжнародним співтовариством, українськими та іноземними інвесторами та фінансистами, експертами та аналітиками ринку.

Grain & Maritime Days in Odessa – комплекс заходів, традиційно спрямованих на спілкування фахівців зернової й транспортної галузей. Захід відбувається в Одесі30 травня – 1 червня і складається з трьох частин: міжнародної конференції Grain & Maritime Days, організаторами якого виступають ІА «АПК-Інформ» та Міжнародна юридична служба Interlegal; традиційного Odessa Shipping Dinner та аматорського футбольного турніру Odessa Shipping Cup, які організує Interlegal.

2019042211