UKRAINIAN PORTS FORUM-2019 анонсує визначну подію весни в HR-ком’юніті

Програма UKRAINIAN PORTS FORUM-2019 доповнилася ще одним цікавим заходом. 30 травняв межах Форуму відбудеться друга галузева HR-конференція UKRAINIAN PORTS: PEOPLE DEVELOPMENT, яка, за задумом організаторів, має стати визначною подією весни в HR-ком’юніті.

Це вже друга спеціалізована конференція, яку ініціює Адміністрація морськихпортів України задля розвитку кадрового потенціалу галузі. Перший такий захід відбувся рік тому. Тоді HR-конференція UKRAINIAN PORTS: PEOPLE AGENDA була присвячена трансформації HR-функціїв рамках портової реформи, сучасним глобальним трендам на ринку праці та викликала високий інтерес у портового співтовариства, банківських установ та профільних асоціацій, галузевих профспілок, державних і приватних стивідорних компаній. Спікерами виступали представники провідних консалтингових та рекрутингових компаній, Державної служби зайнятості, топ-менеджери найбільших компаній-роботодавців України: E&Y, Boyden Global Executive Search, Національного банку України, «Миронівський хлібопродукт», «Академії ДТЕК», «Портінвест».

Цього року Адміністрація морськихпортів України пропонує зробити наступний крок до розвитку кадрового потенціалу морських портів. HR-конференція UKRAINIAN PORTS: PEOPLE DEVELOPMENT буде присвячена створенню корпоративної системи управління знаннями на підприємствах портової сфери, сучасним підходам у розробці й впровадженні корпоративних програм навчання.

На конференції будуть представлені успішні кейси провідних міжнародних та вітчизняних компаній. У панельній дискусії та подальшому обміні досвідом візьмуть участь: Deloitte, Київська школа економіки (КSE), Адміністрація порту Антверпен, Офіс підтримки реформ Міністерства інфраструктури України, Національне агентство України з питань державної служби, «Дельта-Вілмар СНД», НАК «Нафтогаз України», «ДТЕК», «Портінвест», «Метінвест», «Кернел» та інші компанії.

Компанія Deloitte планує провести напередодні конференції анонімне опитування учасників на тему: «Критичні компетенції та оптимальний формат навчання» та винести його результати на обговорення під час конференції.

Партнери конференції — Deloitte, Boyden Global Executive Search, Київська школа економіки (КSE), «Портінвест».

Нагадаємо, що цього року Ukrainian Ports Forum в Одесі, буде тривати два дні —30–31 травня.В рамках пленарної сесії Форуму відбудеться дискусія з представниками Єврокомісії, МФО, уряду і бізнесу щодо забезпечення сталого розвитку та вільного судноплавства в Азово-Чорноморського басейну.

З повною програмою Форуму, яка постійно оновлюється новими заходами та цікавими спікерами, можна ознайомитись на офіційній сторінці події — https://upf.com.ua. Організаторами Ukrainian Ports Forum 2019 традиційно виступають Адміністрація морськихпортів України та Центр транспортних стратегій.

2019041703