Помер керівник Бердянського морського порту (1985-2004 рр.) Анатолій Резніков

В ніч з 16-го на 17-те квітня помер керівник Бердянського морського порту (1985-2004 рр.) Анатолій Резніков.

Мудрий і принциповий керівник завоював пошану підлеглих, містян і колег. Все своє життя Анатолій Резніков присвятив морській галузі – здобувши освіту в Одеському мореходному училищі та інституті інженерів морського флоту, трудовий шлях розпочав в 1957-му році в Маріупольському порту. 

В порту Бердянськ працював з 1985 – по 2004 роки. В період економічної кризи 90-х років, керівнику Бердянського порту вдалось оновити та модернізувати матеріально-технічну базу порту – закуплено два портальних крани “Альбатрос”, 12 навантажувачів та інше обладнання на загальну суму 28 мільйонів гривень. Крім того, ремонтувались причали, закуповувались буксири і навіть будувалось житло. В 2002-му році розширено територію підприємства за рахунок приєднання колишнього рибкомбінату. 

За сумлінну працю та високий професіоналізм Анатолій Резніков нагороджений знаком «Почесний працівник морського флоту», орденами «За високі досягнення» і Миколи Чудотворця, міжнародною нагородою «Ерстмейкер» «За збереження і розвиток інтелектуально-кадрового потенціалу підприємства в перехідний період» і занесений до «Золотої книги ділової еліти України».

Колектив Бердянського морського торговельного порту висловлює щирі співчуття рідним та близьким Анатолія Резнікова. Ім’я Анатолія Антоновича Резнікова назавжди залишиться в історії підприємства і пам’яті портовиків.