Михайло Кірєєва обрали до виконкому Міжнародної федерації транспортників (ITF)

Сьогодні вранці в головному офісі Міжнародної федерації транспортників (ITF) в Лондоні почалося засідання Виконавчого комітету ITF – керівного органу Федерації в період між її конгресами.

До 2018 року цей період, згідно Статуту Федерації, становив 4 роки. На 44-му Конгресі ITF в Сінгапурі, завдяки поправкам, внесеним до Статуту ITF, період між конгресами був продовжений на 1 рік, і тепер становить 5 років. Таким чином, новообраний склад Виконавчого комітету ITF керуватиме роботою Федерації в найближчий п’ятирічний період.

Вибори до Виконкому 2018 року поповнили керівний орган ITF цілим рядом нових членів. Зокрема, членом Виконавчого комітету був обраний і Голова Профспілки працівників морського транспорту України Михайло Кірєєв.

Серед іншого, на порядку денному дводенного засідання Виконавчого комітету ITF в Лондоні – першого засідання Виконкому в 2019 році – такі питання: підведення підсумків Конгресу ITF в Сінгапурі – наймасштабнішого конгресу за всю історію Федерації; питання членства в ITF – приєднання нових профспілок і виключення діючих членів з ITF; питання оплати членських внесків в ITF, тощо. Також на засіданні будуть представлені звіти про роботу по регіонах Федерації, звіт Комітету з управління ITF, який збирався напередодні, звіт Комітету з резолюціями