P&O Maritime Ukraine повідовила про початок робіт в акваторії Одеського порту

15 квітня буксирна компанія P & O Maritime Ukraine оголосила про початок робіт в акваторії Одеського порту. Відповідний лист направлено в.о. глави Адміністрації морських портів України Райвісу Вецкагансу і до Одеської філії АМПУ.

Одеса – вже третій український порт, в якому буде працювати представник найбільшого світового оператора, після «Південного» і «Чорноморська». Для роботи в Одесі укладені договори з провідними світовими судноплавними компаніями. «P & O Maritime Ukraine, у своїй роботі керується найвищими стандартами материнської компанії, світового лідера буксирних послуг.

“Упевнений, від нашої співпраці виграє і порт, і судновласники, і термінали, і буксирний ринок в цілому», – зазначив генеральний директор P & O Maritime Ukraine Михайло Соколов.

Нагадаємо, на початку 2018 року компанія P & O Maritime, яка на 100% належить портовому оператору світу DP World Group, почала надавати буксирні послуги в порту «Південний». Через півроку P & O MaritimeUkraine також почала працювати в порту «Чорноморськ». За підсумками 2018 року P & O Maritime Ukraine провела 3164 буксирних операції і опрацювала 1 094 суден. У минулому році компанія перерахувала 159 млн грн податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. Компанія забезпечує роботою понад 100 осіб.