Біля Норвегії евакуювали людей з вантажного судна Hagland Captain, яке йшло на допомогу лайнеру Viking Sky

У результаті пошкодження вантажного судна Hagland Captain під час шторму було евакуйовано дев’ять членів екіпажу. Воно було залучене до великомасштабної рятувальної операції круїзного лайнера Viking Sky біля берегів Норвегії. Про це повідомляємісцеве видання Skipsrevyen.

Вантажне судно Hagland Captain зупинилося через шторм під час великомасштабної рятувальної операції круїзного корабля Viking Sky біля берегів Норвегії. Вчора через сильний вітер судно втратило частину лісоматеріалу, але тепер він стоїть на якорі. 

Повідомляється, що весь екіпаж евакуйований, хочу був змушений стрибати у воду, щоб його змогли підібрати рятувальники. Корабель, як кажуть, стоїть на якорі, більш-менш безпечно, частину вантажу, деревини, втрачаено. Було також сказано, що корабель зіткнувся з неприємностями під час наближення до круїзного лайнеру VIKING SKY, щоб допомогти будь-якими засобами.

Як повідомлялося, судно зазнало механічної поломки або відмови двигуна приблизно в 1800 UTC 23 березня і почав дрейфувати до узбережжя в сильний шторм.