«Дельта-лоцман» віддав фірмі ПП «Суднобуд» тендер на ремонт катера за 4,5 млн.грн. І додав ще 5 мільйонів «зверху»

Філія «Дельта-лоцман» АМПУ заплатить майже 10 мільйонів гривень за доковий ремонт катера «Лоцман Можара» херсонської фірмі ПП «Суднобуд».

При цьому «Дельта-лоцман» розбила загальну суму робіт на дві половини, по одній – провела повноцінні торги, за іншою – уклала договір за переговорною процедурі без конкурсу.

В обох випадках контракт дістався одній і тій же компанії з Херсона, незважаючи на те, що на торгах вона запропонувала найвищу ціну, а в другому випадку – ціна договору виявилася вище очікуваної ціни закупівлі на 17%. Обидва контракти укладені в один день, 4 лютого.

Участь в торгах на катери «Лоцман Можара», що знаходиться в Херсоні, взяли три компанії. Конкурсний комітет Дельта-лоцман відхилив пропозиції ТОВ інія і ТОВ ЮСК Сервіс, які були дешевші, ніж пропозиція «Суднобуд». В результаті при очікуваній ціні закупівлі 4,56 млн.грн контракт укладено на 4 млн. 448 тис. 800 грн.

У той же день було укладено контракт з переговорної процедури, також на доковий ремонт того ж катеру «Катер Можара». При очікуваній ціні 4,56 млн.грн контракт укладено на 5 млн. 337 тис. 600 грн.

ІншеТВ

Філія АМПУ ДП “Дельта-лоцман” спростувала цю інформацію, дивіться тут