«Нацкорпус» разом з «Національними дружинами» пікетували будівлю «Дельта-Лоцман»

5 березня, «Нацкорпус» разом з «Національними дружинами» обклеїли будівлю «Дельта-Лоцман» зображеннями директора підприємства Олександра Голодницького.

Листівками з написом «Греби звідси» обклеїли вхідні двері і навіть вивіску з назвою підприємства.

Причиною залишити директору таке послання пояснили відсутністю реакції на надану інформацію про те, що в 2016 році на підприємство, де використовується російське обладнання, була здійснена хакерська атака, а розслідування інциденту досі не проводилося.

– Ми озвучили проблему ще два тижні тому: пособництво російським силам в особі підприємства «Транзас», який постачав радіолокаційне обладнання, яке використовують замість нашого українського на таких стратегічних об’єктах як Маріуполь, Одеса, де знаходиться наш військово-морський флот, – розповів глава миколаївського «Нацкорпусу» Денис Янтар.

Він зазначив, що на даний момент їм тільки прийшли повідомлення про те, що відправлені раніше листи на ім’я президента і генпрокурора, були отримані.

– Я не хочу, щоб ця історія ставала політичною. Але ситуація заслуговує на увагу. Я хочу, щоб в цій історії розібралися і винні були покарані. У нас стоять системи які в певний момент можуть просто не дати локацію і ми просто не дізнаємося, коли до нас будуть заходити російські кораблі. Ця акція не є останньою, ми і далі будемо цю ситуацію розгойдувати і нагнітати, ми хочемо, щоб нам показали тих людей, які пособниками цієї хакерської атаки, займалися тим, що привозили сюди це російське обладнання, а розповідають, що воно фінське, – підсумував він.

https://novosti-n.org