Миколаївський міський голова скликає позачергову сесію, щоб припинити варварське днопоглиблення АМПУ

2017-05-31 13:10:18

Нагадаємо, не дивлячись на обіцянки Райвіса Вецкаганса зупинити роботи земснаряд “Северодвинськ” продовжує цілодобові роботи з днопоглиблення у акваторії Миколаївського порту. Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевіч терміново скликав позачергову сесію Миколаївської міської ради.



"Не дивлячись на наші домовленості з АМПУ про зупинку днопоглиблюванних робіт до вирішення кризової ситуації, роботи зі скиданням ґрунту в районі нашого ДЮСОКу продовжуються.
Вже запросив на сесію представників ДП "АМПУ".
Запрошую народних депутатів України від Миколаївщини виступити на захист інтересів своєї малої Батьківщини і реальною справою підтвердити довіру громади!", заявив Олесандр Сєнкевіч.

Нагадаємо, спроба миколаївських яхтсменів використовувати методи відомої організації Greenpeace для зупинки забруднення акваторії міста, ледь не призвела до катастрофи: поступатися протестуючим грунтовози «Техморгідростроя» не мають наміру.

Яхтсмен Сергій Жолонко на своїй сторінці в мережі "Фейсбук" опублікував відео, як 27 травня яхта «Аметист» намагалася зупинити «Северодвинск» (приписаний до порту Занзібар, ходить під прапором Танзанії), але той ледь не протаранив невелике судно.