Директора Керченського порту в окупованому Криму впіймали на хабарі в 170 тисяч рублів

2017-04-20 11:01:29

Директор порту за даними слідства отримав хабара за організацію в порту прискореної перевалки каботажного вантажу та надання інших пільгових умов



В окупованому Криму затримали директора філії держпідприємства «Кримські морські порти» «Керченський торговельний порт». Його підозрюють в отриманні хабара у  розмірі близко 170 тисяч рублів РФ (більше 85 тис. грн.).
Про це у середу 19 квітня повідомила прес-служба т. зв. управління «Слідчого комітету Росії по Криму».
Главою Керченського торгового порту є керчанин Володимир Волков, він також є «депутатом» нелегітимної «Керченської міської ради», створеної після окупації Криму  Російською Федерацією.
«За даними слідства, 18 квітня 2017 року директор філії державного унітарного підприємства республіки «Кримські морські порти» «Керченський торговельний порт », будучи депутатом Керченської міської ради, отримав від комерційного директора товариства з обмеженою відповідальністю хабар у сумі близько 170 тисяч рублів за дії з організації прискореної перевалки каботажного вантажу в Керченській торговому порту і надання інших пільгових умов », – йдеться в повідомленні Слідкому.
У відомстві зазначили, що затриманого підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого п. «В» ч. 5 ст. 290 КК Росії (отримання хабара у великому розмірі).
«Після отримання хабара підозрюваний був затриманий на місці злочину співробітниками ФСБ Росії», – додали в прес-службі.

На даний час вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.