АМПУ розробила інструкцію для пошуку тендерів в системі Prozorro

2017-04-10 12:00:10

В числі найбільших закупівель АМПУ — проведення днопоглиблювальних робіт, ремонт і модернізація причальних споруд.



Фахівці Адміністрації морських портів України (АМПУ) розробили інструкцію для пошуку тендерів в електронній системі публічних закупівель Prozorro.
«АМПУ — велике підприємство, наші тендери цікаві великій кількості учасників торгів, а ми в свою чергу, зацікавлені в залученні максимальної кількості підрядників для оптимальних пропозицій за ціною і якістю. Крім того, для АМПУ важлива повна прозорість процедур закупівель, тому ми і розробили такі інструкції »,— цитує керівника підприємства Райвиса Вецкаганса прес-служба Адміністрації морпортів.
На поточний рік в числі найбільших закупівель АМПУ — проведення днопоглиблювальних робіт, ремонт і модернізація причальних споруд.
Для зручності потенційних учасників торгів на сайті АМПУ створений розділ «Інформація для учасників закупівель», де зібрана вся необхідна інформація, яка допоможе підготувати тендерні пропозиції і успішно взяти участь у відкритих торгах.
Крім того, в розділі можна ознайомитися з Типовими вимогами до оформлення і подачі учасниками забезпечення тендерних пропозицій у формі банківських гарантій в ДП «АМПУ» та вивчити Інформацію про типові помилки, що виникають при подачі тендерних пропозицій.