Про участь у тендері з днопоглиблення в порту “Южний” заявили 5 компаній

2017-03-27 13:42:41



У відкритому конкурсі з реконструкції морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів порту «Южний» взяли участь п’ять ключових днопоглиблювальних компаній світу.
Станом на 24 березня для участі в тендері подали свої пропозиції такі компанії: Boskalis International B. V. (Нідерланди), China Harbour Engineering company Ltd. (Китай), Jan De Nul N. V. (Бельгія), LTD Novadeal (дочірнє підприємство DEME Group, Бельгія) і «Ван Оорд Україна» (представництво Van Oord, Нідерланди). Аукціон з вибору підрядника робіт призначений на 3 травня 2017 року.
Нагадаємо, раніше АМПУ провела зустрічі з днопоглиблювальними компаніями і представила проект оновленої тендерної документації для проведення днопоглиблювальних робіт.
Новий проект документації було розроблено робочою групою з числа фахівців АМПУ із залученням консультантів ЄБРР і юридичної компанії Arzinger, відповідно до кращих міжнародних практик.
Проект договору з майбутнім підрядником буде повністю відповідати як умовам українського законодавства, так і вимогам Міжнародної федерації інженерів-консультантів (FIDIC) – повідомили в Адміністрації морпортів