ОПЗ відновив роботу, співробітників знову переводять на п’ятиденку

2017-03-02 12:05:07

Ще однією позитивною для підприємства новиною стало закриття Атимонопольним комітетом провадження у справі щодо зловживання ОПЗ монопольним становищем у перевантаженні аміаку.



Одеський припортовий завод  відновив роботу з 2 березня 2017 року. Наразі на підприємстві планується переробка сировини за давальницькою схемою.
Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив перший заступник голови правління Микола Щуриков.
«Сьогодні почали запуск заводу! Поки задіяна давальницька схема, але відпрацьовуємо всі можливі варіанти », – написав він.
Крім того, повідомляє видання Timer з посиланням на власні джерела на підприємстві, з 6 березня всі структури заводу знову переводять на п’ятиденний робочий графік.
Микола Щуриков також повідомив, що АМКУ закрив провадження у справі щодо зловживання ПАТ "Одеський припортовий завод" монопольним становищем на ринку перевантаження аміаку.
У відомстві також підтвердили, що за результатами перевірки за період з 1 січня 2014 року по 31 жовтня 2016 коли, коли ОПЗ займав домінуюче становище на загальнодержавному ринку послуг з прийому, охолоджування, зберігання і відвантаження на морські судна аміаку, Антимонопольний комітет України не виявив порушень у діяльності ОПЗ.