В «СК «Ольвія» похвалилися новою технікою та економією через ProZorro

2017-02-24 12:07:28

Підприємство придбало навантажувач та локомобіль



Парк перевантажувальної техніки держпідприємства «Стивідорна компанія «Ольвія» поповнився навантажувачем Terex Fuchs MHL 360 з 18-метровою стрілою та локомобілем.
Про це повідомив керівник підприємства Руслан Олійник на своїй сторінці в мережі "Фейсбук".
Перевантажувач Terex Fuchs з вильотом стріли 18 метрів має максимальну вантажопідйомність 20 тонн та відповідає всім технічним і експлуатаційним вимогам. Це другий перевантажувач Terex Fuchs MHL 360 на підприємстві – відзначив у своєму дописі Р. Олійник.
Terex Fuchs MHL360 був придбаний через електронну систему публічних закупівель ProZorro у відповідності із запланованими капітальними інвестиціями підприємства на 2016 рік. Економія на закупівлі перевантажувача становила майже 700 тис. грн. – наголошують на підприємстві. 
А 21 лютого парк техніки ДП «СК «Ольвія» поповнився новим маневровим мотовозом ММТ-2М на базі трактору ХТЗ-150К.
Мотовоз на базі трактору призначений для експлуатації на залізничних коліях та автомобільних дорогах, у тому числі загального призначення. Планується його використовувати на залізничних коліях для виконання маневрових робіт і на автомобільних дорогах для виконання тягових робіт.
Мотовоз придбаний за допомогою електронної системи публічних закупівель ProZorro у відповідності із запланованими капітальними інвестиціями підприємства на 2016 рік. Аукціон відбувся на початку грудня минулого року, його переможцем стало ТОВ «Спецкран». Завдяки використанню системи ProZorro на закупівлі цієї техніки вдалося зекономити 264,0 тис. грн- повідомляють на підприємстві.