Урядом призначено заступників Міністра інфраструктури України

18 вересня 2019 року, Кабінет Міністрів України прийняв низку рішень з кадрових питань. Уряд призначив Форсюк Наталію Валеріївну заступником Міністра інфраструктури України та Клітіну Олександру Петрівну – заступником Міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції.

Форсюк Наталія – директорка Національного Секретаріату Ініціативи з прозорості інфраструктури (CoST), координаторка проекту Програми розвитку ООН в Україні «Прозорість та доброчесність під час виконання ремонтів доріг»,  заступниця керівника проекту у спільному проекті Міністерства інфраструктури України та Європейського Союзу «Допомога органам влади України в удосконаленні менеджменту циклом інфраструктурного проекту».

Олександра Клітіна очолювала Офіс підтримки реформ при Міністерстві інфраструктури України (Reform Support Team, RST). Офіс підтримки реформ створено у 2016 році в рамках інноваційної Української архітектури реформ (Ukraine Reforms Architecture), що є спільною ініціативою ЄС та ЄБРР і спрямовано на реформування економіки України, покращення бізнес-клімату та досягнення сталого розвитку.