АМПУ та Херсонська ОДА запрошують інвесторів до обговорення розвитку порту Скадовськ

11 вересня 2019 року у місті Скадовськ влада Херсонської області та Адміністрація морськихпортів України ініціюють проведення зустрічі з представниками бізнес кіл стосовно розвитку порту Скадовськ.

На зустрічі у форматі відкритого діалогу планується обговорити з потенційними інвесторами перспективи їх участі у реалізації інфраструктурних проектів у порту Скадовськ. Потенційним інвесторам буде надано актуальну інформацію щодо поточних показників роботи порту, стратегічних планів його подальшого розвитку, перспектив застосування механізму державно-приватного партнерства (оренди, концесії, спільної діяльності) для реалізації інвестиційних проектів. Також на зустрічі передбачається можливість обговорення з керівництвом області та порту проблемних питань, що можуть впливати на діяльність приватних компаній, зокрема, оформлення прав на землю, оренди державного майна тощо.

У зустрічі візьмуть участь голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв, керівник ДП «АМПУ» Райвіс Вецкаганс, начальник Скадовської філії ДП «АМПУ» Олександр Кугут, директор ДП «Скадовський МТП» Олександр Литвиненко.

ДП «АМПУ» запрошує представників потенційних компаній-інвесторів до обговорення перспектив плідної співпраці щодо інвестування в морську галузь України, зокрема у розвиток морського порту Скадовськ. Щодо отримання додаткової інформації з питань інвестицій та/або участі у вищезазначеній зустрічі просимо звертатись до начальника Скадовської філії ДП «АМПУ» Олександра Кугута за телефонами(055 37) 54 588 або (055 37) 53 120.

20190910