Огляд комплектації демісезонного костюму Norfin Feeder Concept Storm

Костюм Norfin Feeder Concept Storm від провідного латвійського виробника робить комфортне перебування під час риболовлі, полювання чи активного відпочинку завдяки хорошим “дихаючим” здібностям мембрани та чудовій паропроникності.

Одяг для полювання та риболовлі повинен бути легким і міцним, добре тримати форму, бути простим у догляді. У демісезонну пору року важливо також не промокнути до нитки за лічені хвилини під час вичікування покльова на рибалці чи занять спортом у негоду. Костюм Norfin Feeder Concept Storm від провідного латвійського виробника робить комфортне перебування під час риболовлі, полювання чи активного відпочинку завдяки хорошим “дихаючим” здібностям мембрани та чудовій паропроникності. А легка вага і зручність костюма створюють максимальний комфорт при русі. Великий і детальний огляд тут.

Демісезонний костюм Norfin Feeder Concept STORMВ комплектацію костюма входять куртка та штани. Куртка Norfin Feeder Concept Storm містить капюшон зі зручним фіксатором для регулювання об’єму. У внутрішню поверхню куртки вшита сітчаста підкладка, що захищає від негоди. Поверхня дозволяє не лише відштовхувати вологу, а й бруд завдяки матеріалу Nortex Breathable. Цей сучасний матеріал надійно захищає тіло людини від вологи, вітру та холоду. Крім того, м’яка та облягаюча тканина надає більше комфорту при носінні.

Демісезонна куртка має 2 бокові кишені для зігрівання рук та 1 кишеню на грудях на замках-блискавках для додаткового захисту. Кишені мають м’яку теплу підкладку з флісу. Також куртка має:

  • манжети регульованого типу на липучках;
  • фіксатор, що стягує низ куртки;
  • фронтальну вологовідштовхувальну блискавку.

Штани Norfin Feeder Concept Storm відрізняються зручним еластичним поясом. Регулювання об’єму талії здійснюється за допомогою липучок. Внизу штанин є застібки-блискавки з клапанами. Це особливо зручно, коли потрібно швидко перевзутися, і якщо костюм використовується в тих активностях, де важливий волого- та вітрозахист. Основна застібка штанів – на блискавці із захисним клапаном на липучці. Штани мають 2 бокових прорізних кишені.

Костюм Norfin Feeder Concept Storm стане найбільш підходящою та відповідною амуніцією для риболовлі, полювання, туристичних походів чи іншого активного відпочинку у демісезонну пору року.