Кабмін доручив “Укравтодору” виготовити проєктно-кошторисну документацію на будівництво відстійника для вантажівок у Миколаївській області

“З січня місяця цього року разом з головою парламентської фракції «Слуга народу» Давидом Арахамією та «Укравтодором» працювали над питанням будівництва відстійника для вантажівок. Процес зрушився з місця.
«Укравтодор» готовий до будівництва!” – Повідомила секретар Миколаївської обласної Ради Ганна Замазєєва.

“На мій лист т.в.о. голови «Укравтодору» Євген Кузькін вже доручив Службі автодоріг у Миколаївській області виготовити проєктно-кошторисну документацію на будівництво паркінгу та включити його до переліку, що затверджується Кабміном для фінансування з держбюджету.” – повідомила вона.

“Враховуючи, що переважна більшість вантажного автотранспорту рухається через місто в напрямку Морського торгового порту та порту «Ольвія” тому найближчим часом зустрінемось з керівництвом даних підприємств стосовно вдосконалення схеми обслуговування вантажного транспорту для зменшення черг на в’їздах до портів, дорогах загального користування, вуличних мережах міста.
Дякую Миколаївському міському голові Олександру Сєнкевичу, який підтримав мою ініціативу та погодився виділити земельну ділянку для будівництва відстійника для фур, а також голові парламентської фракції «Слуга народу» Давиду Арахамії за співпрацю та допомогу у вирішенні цього важливого питання.” – розповіла Ганна Замазєєва.