«Підприємство «Маст-Буд» проведе реконструкцію причалу №3 Маріупольського порту

Маріупольська філія ДП «АМПУ» підписала договір з ТОВ «Підприємство «Маст-Буд» щодо реконструкції причалу №3 Маріупольського порту.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

В Маріупольському морському порту буде реконструйовано гідротехнічну частину причалу №3, що знаходиться на балансі Маріупольської філії ДП «АМПУ».

На початку липня цього року завершився аукціон з проведення відкритих торгів на закупівлю будівельно-монтажних робіт. Визначено переможця з відповідністю кваліфікаційним вимогам ТОВ «Підприємство «Маст-Буд».

У ході зустрічі в.о. начальника Адміністрації Маріупольського морського порту Сергія Гусакова та керівника ТОВ «Підприємство «Маст-Буд» Сергія Розбея було підписано двосторонній договір. Також учасники зустрічі обговорили питання щодо плану та термінів реконструкції, розглянули Проєкт та результати інженерних обстежень причалу.

Нагадаємо, що в Маріупольському морському порту реалізується інвестиційний проєкт щодо створення потужного кластеру агропромислових вантажів. В рамках даного проєкту передбачена реконструкція причалів №4,3,2, що в подальшому забезпечить зростання переробної спроможності, та підвищення конкурентних переваг Маріупольського порту.