Вітаємо всіх, хто пов’язав своє життя із гідрографічною сферою, із Всесвітнім днем гідрографії!

Сьогодні – ваше свято, свято тих, хто щоденною своєю працею полегшує навігацію, робить її безпечнішою, створює і покращує навігаційні карти, забезпечує гідрографічною інформацією кораблі та судна.

Вже понад 20 років працівники Держгідрографії роблять вагомий внесок у розвиток морської та річкової галузі України. Завдяки вашому професіоналізму було розроблено та створено систему моніторингу надводної обстановки з використанням автоматизованої ідентифікаційної системи на Чорному та Азовському морях, а також систему моніторингу засобів навігаційного обладнання, завдяки вашій відданій праці Держгідрографія оновила не один об’єкт на морі та на річці.

Установа пишається вашими досягненнями, результатами вашої справи. Нехай ваша праця завжди буде гідно оцінена і завжди вистачає енергії на професійний розвиток.

Цього  року Всесвітній день гідрографії проводиться під темою «Сторіччя міжнародної співпраці в галузі гідрографії», адже саме сьогодні Міжнародному гідрографічному бюро, яке є попередником Міжнародної гідрографічної організації (МГО), виповнилося 100 років.

Повідомляє Держгідрографія.