На Раді морського порту Чорноморськ обговорили стан виконання Плану розвитку порту

Відбулось чергове засідання Ради морського порту Чорноморськ. З огляду на особливу ситуацію, пов’язану з коронавірусом, нарада частково відбулась в форматі онлайн-конференції, з дотриманням обов’язкових протиепідемічних обмежень.Загалом у заході взяли участь 18 членів цього дорадчо-консультаційного органу.

Учасники наради розглянули проєкт Обов’язкових постанов по морському порту Чорноморськ та домовились щодо проведення в найближчий час окремого тематичного засідання Ради порту, на якому планується більш детально опрацювати проєкт цього вкрай важливого для порту нормативного документу.

Голова Ради порту, начальник Адміністрації морського порту Чорноморськ Максим Широков ознайомив присутніх з інформацією щодо обсягів вантажопереробки портовими операторами в акваторії за 3-й квартал та 9 місяців2020 року.

Учасники наради проаналізували стан виконання Плану розвитку морського порту Чорноморськ та актуальність його заходів.

Домовились про коригування діючого Плану розвитку та одночасного проведення роботи з розробки Стратегічного плану розвитку морського порту Чорноморськ. Засідання завершилось обговоренням деяких проблемних питань та пропозицій щодо покращення діяльності морського порту Чорноморськ.