ДП “Чорноморськ” подало на апеляцію у справі проти компанії “Транс-Сервіс”

2017-01-25 16:30:06

Юридична служба ДП “Чорноморськ” програла суд першої інстанціі. Першого лютого має відутись зустріч сторів в Одеському апеляційному господарському суді.



Мова йде про договір пайової участі у розвитку інфраструктури ДП "Чорноморьск", відповідно до якого "Транс-Сервіс" повинна здійснювати певні платежі. Компанія орендує склад №8, в зв’язку з чим їй надана можливість користування інфраструктурою порту для проїзду.
За даними ДП "МТП "Чорноморськ" договір був складений ще у 2014му році. Два роки компанія "Транс-Сервіс" виконувала свої обов’язки за договором – сплачувала певну суму за кожну тону перевезеного по території порту вантажу.
У травні 2016го виплати припинились без пояснення причин, а з серпня припинили надавати інформацію про обсяги вантажних перевезень.
ДП "Чорноморськ" звернулось до суду з позовом на 6 млн. грн.
Судяя Господарського суду Юрій Зайцев прийняв рішення на користь "Транс-Сервіс" та визнав недійсним договір пайової участі з 2014го року. Порту було відмовлено у стягненні 6 млн грн.
Юридична служба ДП «МТП «Черноморск» підготувала апеляціну скаргу, яка має бути розглянута 1 лютого 2017го року. Справа буде розглядатись колегією від головуванням Савицького Я.Ф. у складі Колоколова С.І. та Головея В.Ф.