АМПУ – 7 років!

13 червня ми відзначаємо сьому річницю з часу заснування Адміністрації морських портів України та початку реалізації реформи морегосподарської галузі.

Щодня кожен з нас на своєму робочому місці докладає максимум зусиль для підвищення конкурентоспроможності українських морських портів та розвитку морської галузі України відповідно до світових стандартів.

7 років системної та згуртованої праці нашого трудового колективу дали свій результат: успішно реалізовано масштабні інфраструктурні проекти днопоглиблення у портах та на судноплавних шляхах загальним обсягом майже 20 млн м3, інвестовано майже 7 млрд грн. у розвиток портової інфраструктури. Триває реалізація пілотних концесійних проектів у двох українських портах, до втілення інвестиційних проектів у галузі долучаються провідні міжнародні інвестори.

Це по-справжньому складна і важка робота, яка вимагає уваги, професіоналізму, великої самовіддачі і вірності обраним професіям.

Сьогодні — гарний привід сказати слова подяки і відзначити внесок фахівців усіх рівнів, які щодня працюють в портовій сфері і роблять свій внесок у розвиток нашого підприємства, розбудову галузі та процвітання країни.

Щиро дякую кожному з вас за самовіддану працю, оптимістичний погляд у майбутнє, завзятість та наполегливість у вирішенні щоденних виробничих задач нашого підприємства. За те, що зміцнюєте його авторитет та забезпечуєте сталий розвиток.

Пишаюся, що працюю пліч-о-пліч з вами!

Бажаю вам міцного здоров’я, родинного затишку, натхнення в щоденній праці та невичерпного бажання професійно зростати.

 

З Днем народження, АМПУ!

В.о. голови ДП «АМПУ»

Олександр Голодницький