Оркестр ВМС зіграв концерт для 99-річного ветерана морської піхоти

Представники командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України на чолі з командувачем ВМС Ігорем Воронченком привітали Івана Кулібабу з 75-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та з Днем пам’яті та примирення.

Концерт під його балконом – саме таке привітання вже стало традиційним, адже 99-річному ветерану морської піхоти важко самому пересуватися. Однак він і досі переймається долею України й не лишається осторонь подій, що нині відбуваються на Сході держави. Про це повідомляє АрміяInform.

Як і в минулі роки для ветерана грав оркестр Центру військово-музичного мистецтва ВМС ЗС України, проте цього разу у скороченому складі. Також йому передали квіти та подарунки.

Командувач ВМС ЗС України адмірал Ігор Воронченко через карантинні обмеження піднятися до Івана Трохимовича не зміг, тож усі побажання переказав телефоном. А ветеран зі свого боку подякував присутнім за привітання й побажав усього найкращого.

– Іван Трохимович Кулібаба один з тих, хто пройшов війну від початку до кінця, хто залишився в живих і завершив розгром нацистських військ. Ми вдячні всім ветеранам, які принесли на нашу землю мир та спокій, – сказав адмірал Ігор Воронченко.