Одеська бригада морської піхоти допомагає музейникам у створенні експозиції

Нещодавно працівники Мануйлівського літературно-меморіального музею що на Полтавщині, вирішили створити у себе експозицію, присвятивши її контр-адміралу Михайлу Остроградському, почесне найменування якого носить наша військова частина. Зібрати колекцію експонатів, пов’язаних з військовим діячем, музейники вирішили не без підстав. Адже культурно-освітній заклад розташований у Козельщинському районі, звідки родом Михайло Остроградський.

Наприкінці минулого року працівники музею звернулися до нашої військової частини з проханням допомогти їм з експонатами. Незважаючи на те, що бригада морської піхоти імені Остроградського мужньо захищає українські землі на Донеччині, військові із задоволенням погодилися допомогти музейникам. Морпіхи передали прапор бригади, підписаний на передовій лінії, шеврон, штормовий берет, бригадну плакетку та фотографії. 

Морські піхотинці готові й надалі товаришувати з Мануйлівським літературно-меморіальним музеєм. І у майбутньому збільшувати колекцію експонатів, присвячених Михайлові Михайловичу Остроградському