Суд відмінив розпорядження КМУ про призначення Віталія Кіндратіва головою Державної служби морського та річкового транспорту України

16 лютого 2022 року Окружний адміністративний суд м. Києва ухвалив рішення про задоволення позову одного з кандидатів на посаду Голови Морської адміністрації до Кабінету Міністрів України та Комісії з питань вищого корпусу, яким, зокрема, скасував розпорядження Кабінету Міністрів України від 04.08.2021 № 881-р «Про призначення Кіндратіва В. З. Головою Державної служби морського та річкового транспорту України».

Про це повідомив Віталій Кіндратів у соцмережі.

“Вважаю зазначене рішення незаконним та таким, що не ґрунтується на нормах чинного законодавства.
Наразі рішення Окружного адміністративного суду м. Києва не набрало законної сили та буде мною оскаржено до суду апеляційної інстанції в порядку та строки, що встановлені процесуальним законодавством.
Ініціювання такого роду судових спорів та ухвалення вказаного рішення розцінюю як реакцію на мою антикорупційну політику та спробу тиску на мене, з метою її зміни.
Дякую від душі за пильну увагу до моєї персони. Наратив моєї команди залишається незмінним – жорстка і безкомпромісна боротьба з корупцією на всіх рівнях, дерегуляція і продовження розпочатих реформ.
Тріумф правди неминучий! Зустрінемось у суді” – написав він.