Капітан Білгород-Дністровського порту представив колективу працівників капітанії

В Білгород-Дністровській філії ДП «АМПУ» 11 лютого 2022 року відбулася робоча нарада керівництва адміністрації Білгород-Дністровського МП з капітаном порту за участю представників стейкхолдерів.

На зустрічі були обговорені поточні питання в частині організації роботи служб капітанів портів. Капітан порту, в свою чергу, представив працівників служби капітану морського порту.

Начальник БДФ ДП «АМПУ» Володимир Гаращенко наголосив присутнім, що ми спільно працюємо над відновленням та вдосконаленням функції держнагляду за безпекою в Білгород-Дністровському морському порту. За для того, аби наш порт розвивався та надавав якісні послуги, необхідно гарантувати базові умови, серед яких безпека мореплавства є визначальною.

Нагадаємо, 30 грудня Міністерство Інфраструктури України призначило капітаном морського порту Чорноморськ та Білгород-Дністровський – Нестеренко Олег Анатолійович (капітан далекого плавання з 2010 року, морський лоцман в Чорноморському та Білгород-Дністровському морських портах з 2018 року).