До України вперше прибуло ро-ро судно PAGNA лінії ZIM

Сьогодні до Чорноморська мало прийти ро-ро судно PAGNA з партією електромобілів (Honda, Weltmeister, Volkswagen).

upd. Як повідомив генеральний директор українського ZIM Андрій Кузьменко, через шторм судно затримується у Новоросійську.

Прихід цього судна – це перша спроба ізраїльської компанії ZIM Integrated Shipping Services вийти на ринок перевезень автомобілів з Китаю та Кореї до Чорного моря. За словами гендиректора українського ZIM Андрія Кузьменка, судно вийшло з Шанхаю 11 січня, що робить термін доставки автомобілів в Україну лише 29 днів – відмінний термін на практиці, яким не можуть похвалитися конкуренти.

“Побажаємо лінії ZIM надалі тримати цю високу планку. Адже робота з автомобілями істотно відрізняється від контейнерних перевезень, де ZIM має репутацію топового морського перевізника. Але ми впевнені, що керівництво ZIM розуміє ці ризики і надаватиме сервіс на такому ж високому рівні, як і для контейнерних вантажовласників.

Говорячи про ро-ро перевізників, судами яких ми відвантажуємо електромобілі з Китаю, варто відзначити MOL, K Line, Hoegh Autoliners AS – світових лідерів ринку ро-ро перевезень. Робота з цими надійними світовими компаніями дозволяє нам доставляти електромобілі з Китаю чітко у термін, що безумовно радує будь-якого нашого замовника.” – повідомили в компанії Port Clearance.