Юрій Васьков офіційно представив виконуючого обв’язки директора ДП «МТП «Чорноморськ» Вячеслава Волошина

Сьогодні, 21 січня, заступник міністра інфраструктури України Юрій Васьков офіційно представив нового керівника – виконуючого обв’язки директора ДП «МТП «Чорноморськ» Вячеслава Волошина.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

На зустрічі були присутні виконуючий обов’язки голови ДП «АМПУ» Олександр Голодницький, голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук, начальник Чорноморської філії АМПУ Максим Широков, заступники міського голови Чорноморська Георгій Нарожний та Ігор Сурнін, керівники портових операторів, які ведуть свою діяльність на території порту, керівники структурних підрозділів ДП «МТП «Чорноморськ», голови профспілок підприємства Сергій Бризгалов, Валерій Павлуша, Неоніла Жданова, Наталя Майтак.

Юрій Васьков повідомив, що приїхав аби офіційно озвучити рішення міністерства інфраструктури України про призначення в.о директора Вячеслава Волошина ДП «МТП «Чорноморськ».

– Працівники морської галузі добре знають Вячеслава Едуардовича, оскільки він очолював Чорноморську філію АМПУ, а також керував іншими профільними підприємствами, тому особливого представлення він не потребує, – каже заступник міністра. – Приймаючи рішення про його призначення, ми керувалися його професійними знаннями та навичками, а також з огляду на ситуацію, у якій зараз перебуває державне підприємство. Звичайно, я хочу подякувати попередньому керівникові Олександру Попову за те, що він дійсно намагався змінити ситуацію на краще, хоча в силу різних об’єктивних та суб’єктивних причин йому вдалося не все.

Тепер перед новим керівником ДП «МТП «Чорноморськ» заступник міністра поставив чітке завдання проаналізувати все, що було зроблено, виправити помилки та розробити чітку дорожню карту подальшого виходу підприємства із фінансової кризи, розвитку ефективного державно-приватного партнерства, збереження державної власності, зміцнення колективу підприємства та наближення до тієї успішної моделі, за якою працюють порти у Миколаєві та Южному.

Під час зустрічі були обговорені ще декілька важливих питань, зокрема щодо передачі у комунальну власність Чорноморської громади непрофільних соціальних об’єктів. Детальніше про це читайте у наступних матеріалах на офіційному сайті ДП «МТП «Чорноморськ».