Вячеслав Волошин приступив до виконання обов’язків директора ДП «МТП «Чорноморськ»

Відучора у ДП «МТП «Чорноморськ» новий керівник – з 5 грудня 2021 року обов’язки директора держстивідора виконує Вячеслав Едуардович Волошин.

23 грудня 2021 року прем’єр-міністр України Денис Шмигаль підписав відповідне розпорядження № 1719-р  «Про погодження призначення Волошина В.Е. виконуючим обов’язки директора державного підприємства «Морський торговельний порт «Чорноморськ» підписав. У документі, зокрема, сказано: «Погодитися з пропозицією Міністерства інфраструктури щодо призначення Волошина Вячеслава Едуардовича виконуючим обов’язки директора державного підприємства «Морський торговельний порт «Чорноморськ». Пізніше, 30 грудня 2021 року, був виданий і відповідний наказ Міністерства інфраструктури України № 104-ОС

Про перші кроки на посаді новий керівник детальніше поінформує згодом, але наразі запевняє, що докладе максимум зусиль для зміцнення та згуртованості колективу підприємства, а також для злагодженої, взаємовигідної та плідної праці у партнерстві із Адміністрацією морських портів України, портовими операторами, а також іншими партнерами.

– Головна мета – щоб підприємство і надалі працювало та нарощувало об’єми вантажів, – каже Вячеслав Волошин. – Тільки від цього залежатиме не лише добробут кожного портовика, а й усього міста. Я переконаний, що завдяки командній роботі нашого колективу, тісному партнерству із портовим бізнесом та АМПУ ми зможемо забезпечити позитивну динаміку виробничої діяльності держстивідора. Саме таке завдання ставить перед нами і Міністерство інфраструктури України, а для його реалізації надає власну підтримку та забезпечує чітке керівництво.

Вячеслав Волошин відомий та авторитетний керівник у галузі морського транспорту і сам добре знайомий із портом «Чорноморськ», адже протягом двох років очолював Чорноморську філію АМПУ (з 2017-го по 2019-й рік). Має дві вищих освіти: у 1998 році закінчив Київський національний економічний університет за фахом «Економіка підприємств», а у 2009 році –  Одеський національний морський університет за фахом «Організація перевезень і управління на транспорті».

Набув великого досвіду роботи у транспортній галузі: з 2006 по 2014 рік очолював ДП «Агентство морської безпеки». Був членом Наглядової Ради ПАТ «Ощадбанк» і ПАТ «Укрексімбанк». У 2021 році очолював філію державної установи «Держгідрографія» «Дніпровський район Держгідрографії».

Почесний працівник морського і річкового транспорту, нагороджений Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Одружений, виховує двох дочок.

Повідомляє Чорноморський морський порт