Депутатський корпус Чорноморська підтримав рішення портовиків про безоплатну передачу місту непрофільних об’єктів

17 грудня, відбулася 13-та позачергова сесія Чорноморської міської ради. На порядку денному було лише одне питання: «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області об’єктів житлового фонду (гуртожитків) та інших об’єктів соціальної інфраструктури і необоротних активів, що забезпечують їх функціонування та знаходяться у державній власності в особі Міністерства інфраструктури України і перебувають на балансі ДП «МТП «Чорноморськ».

Перед голосуванням до депутатів звернувся заступник директора з майнових та правових питань ДП «МТП «Чорноморськ» Олексій Маляренко.

– Сьогодні відбувається історична подія для нашого міста і я вважаю, що ті кроки, які протягом тривалого часу здійснювало діюче керівництво держпідприємства спільно з виконавчим комітетом Чорноморської міської ради, стануть новим поштовхом у розвитку Чорноморської громади на найближчі 10-15 років.

У голосуванні взяли участь 36 депутатів із 38 (двоє заявили про конфлікт інтересів – начальник КП «МУЖКГ» Сергій Миза та його заступник Дмитро Кришмарь). Рішення прийнято одноголосно.

Від імені керівництва держстивідора та портовиків Олексій Маляренко висловив вдячність депутатам Чорноморської міської ради за розуміння, за плідну співпрацю та за підтримку дійсно важливого рішення.

Нагадаємо, вчора, 16 грудня, на конференції трудового колективу ДП «МТП «Чорноморськ», портовики погодили рішення про передачу непрофільних об’єктів у комунальну власність міста Чорноморськ, зокрема трьох гуртожитків (№1, №3, №5), дитячих таборів «Райдужний» та «Дружба», профілакторію «Чайка» та двох будівель портового клубу.

Повідомляє Чорноморський морський порт