(Документ) Можливість оформити посвідчення особи моряка через центри надання адміністративних послуг переноситься на невизначений термін

В марті цього року Міністр Інфраструктури Владислав Криклій анонсував, що з 1-го червня оформити посвідчення особи моряка можна через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Станом на 1 червня 2020 року ЦНАПи не надають ці послуги.

Раніше Владислав Криклій повідомив, що з 1 червня 2020 року основні послуги для моряків надаватимуться через центри надання адміністративних послуг за простою та зрозумілою процедурою. Зокрема, оформити посвідчення особи моряка буде можна через ЦНАП. Також Мінінфраструктури запроваджує прозорий механізм з оформлення посвідчення особи моряка через сервісні центри морського та річкового транспорту.

Як нам повідомили “Морським бізнес-новинам України” в прес-службі Державної служби морського та річкового транспорту (“Морській адміністрації”) надання цієї послуги в визначені раніше терміни зірвано через введення карантину. Її обіцяють запровадити, але пізніше. Коли? Наразі невідомо.

Таку саму відповідь отримав і міський голова Одеси у відповідь на свій запит.

[ngg src=”galleries” ids=”147″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]