Мінекоенерго обговорило з профільним Комітетом Верховної Ради ситуацію в енергетичній сфері

В.о. Міністра енергетики та захисту довкілля Ольга Буславець взяла участь у засіданні Комітету з питань енергетики та житлово-комунального господарства та поінформувала народних депутатів щодо напрацювань до Програми діяльності Кабінету Міністрів України та хід виконання рішень Антикризового енергетичного штабу

«Найближчим часом буде прораховано нами економічний баланс  відповідно до оновленого прогнозного балансу, фізичного і паливного, і на наступному засіданні Антикризового штабу ми будемо його презентувати з пакетом інструментів для фінансового збалансування роботи енергетичної галузі», –  повідомила Ольга Буславець.

З боку депутатів відзначено оперативність дій Міністерства щодо вирішення питань енергетичної безпеки, зокрема, створення Антикризового енергетичного штабу та формування антикризового плану заходів. «Нарешті з’явився центр прийняття рішень», – прозвучало з боку депутатів.

Також народний депутат М. Волинець подякував Уряду та  в.о. Міністра енергетики та захисту довкілля Ользі Буславець  за часткове вирішення питань погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям та запевнив, що гірники забезпечать формування  балансу вугілля України.