Розмір заработної плати Наглядової ради АМПУ в першому кварталі склав 2,16 млн грн

Відповідний лист від АМПУ у відповідь на інформаційний запит оприлюднив Олександр Захаров у соцмережі.

Відповідно до інформації наданої АМПУ, члени наглядової ради у першому кварталі отримали у вигляді зарабітної плати, річних, додаткових винагород отримали 2 166 957 грн.

Також їм було компенсовано загальний розмір витрат на проїзд та проживання в готелі в розмірі 136 тис.грн.

“Вы мучаетесь: как заплатить коллективу, как хоть что-то принести домой, как выкроить копейки на борьбу с вирусом, как выжить в карантине, кредиты, долги, клиенты платить перестали… А тут… З-плата за 1-й квартал. Отнаблюдали… Даже окончание конкурса на главу АМПУ отменили на днях: карантин. Им неохота комп. включать за эти бабки… Гнилая контора, гнилое МИУ, прогнило все…

Зарплата набсовета АМПУ за 1-й квартал + поездки и отели на фото… Погуляли. Лучше бы деньги на врачей отдали, средства защиты, питание… Без мата не могу…” – написав Олександр Захаров в групі “НЕт коррупции на водном транспорте”.

Нагадаємо, що основним завданням Наглядової ради АМПУ у першому кварталі було проведення конкурсу на голову АМПУ. Строки було затягнуто, а згодом Кабінет Міністрів взагалі призупинив цей конкурс. Тобто можна сказати, що зі своїм завданням Наглядова Рада АМПУ не впоралась, хоч це і коштувало платникам податків більше 2 млн.грн.