Суд поновив на роботі капітана Одеського морського порту Олександра Антонова

Копію рішення суду опублікував Олександр Антонов у соцмережі.

9 грудня 2019 року Суворовський районний суд міста Одеси розглянув справу за позовом Антонова Олександра Олексійовича до Міністерства інфраструктури України про скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Суд вирішив:

Позов Антонова Олександра Олексійовича задовольнити –

Скасувати наказ Міністерства інфраструктури України М445-О від 24 травня 2019 р. “Про капітана морського порту Одеської філії державного підприємства “Адміністрація морських портів України (адміністрації Одеського морського порту”), яким припинено повноваження Антонова Олександра Олексійовича на посаді капітана Одеського морського порту Одеської філії Державного підприємства “Адміністрація морських портів України” та звільнено з роботи відповідно до п.5 ч.1 ст.41 КЗпП України.

Поновити Антонова Олександра Олексійовича на роботі на посаді капітана морського порту Одеської філії Державного підприємства “Адміністрація морських портів України”.

Стягнути з Міністерства інфраструктури України на користь Антонова Олександра Олексійовича. середній
заробіток за час вимушеного прогулу за період з 27 травня по 09 грудня 2019 року у розмірі 368361.49 грн.

Допустити негайне виконання рішення суду в частині поновлення Антонова Олександра Олексійовича на посаді капітана морського порту Одеської філії Державного підприємства “Адміністрація морських портів України”та стягнення середнього заробітку за час прогулу за один місяць у розмірі 56464.17 гри.

Стягнути з Міністерства інфраструктури України на користь держави судовий збір у розмірі 4452, 01 гри. 

Рішення може бути оскаржено в апеляційному порядку.