Корпоративну стратегію ДП «АМПУ» обговорили з місцевою владою Бердянська 

Секретар міської ради Олексій Холод завітав до Адміністрації морського порту Бердянськ та ознайомився з концептом Корпоративної стратегії ДП «АМПУ» до 2025 року. Зокрема, начальник Адміністрації Олександр Барчан та інженер із стратегічного розвитку Юліан Носков розповіли представнику мерії про основні напрямки, цілі та ініціативи підприємства. Та зазначили, що однією з них є проект державно-приватного партнерства (концесії) у Бердянському морському порту та поглиблення співпраці порту із місцевими органами влади.
В свою чергу Олексій Холод підтримав концепт та зазначив, що міська влада вже фактично фінансує та виконує заходи, спрямовані на покращення логістики та доступу в порт і інших проектів. Прийняття ж стратегічного документу з боку ДП «АМПУ» має посприяти поглибленню і покращенню взаємодії Бердянського міськвиконкому та Адміністрації морського порту.
Підсумовуючи зустріч, Олександр Барчан підкреслив, що Бердянська філія ДП «АМПУ» інформуватиме місцеві органи влади щодо всіх етапів реалізації Корпоративної стратегії. Її ж кінцева редакція буде схвалена Наглядовою радою підприємства та направлена на затвердження Міністру інфраструктури України до кінця поточного року.