Адміністрація Миколаївської філії АМПУ шукає Володимира Пінькаса та Віктора Воробйова для вручення трудової книжки (Документ)

В листах на імя В.Пінькаса та В.Воробйова їм повідомляється про звільнення та просять прийти до Миколаївскього філіала АМПУ, забрати трудові книжки. Листи за підписом С.Єременко.

Відмітимо, що після виходу публікації “Морських бізнес-новин”  про звільнення вищого керівництва Миколаївської філії АМПУ Райвісом Вецкагансом, прес-служба філії ніяким чином про це не повідомила. Замість цього був опублікований прес-реліз про “нараду” в Миколаївському порту. Схоже на те, що треба вичищати і середню ланку персоналу, після трьох років впливу “Орум груп”. 

Ми не знаємо, які цілі переслідують дані особи, скриваючи факт звільнення. Ймовірно, це повязано з тим, що датою звільнення в наказі указано “датою звільнення вважати перший робочий день”. Ймовірно всі звільнені особи “захворіли”.

Але нам вдалось отримати і копію наказів на звільнення В.Пінькаса на В.Воробйова від 25 жовтря 2019 за номером 797 та 798, які підтверджують цю інформацію.

[ngg src=”galleries” ids=”78″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]