До уваги вітчизняних виробників мастильних засобів!

З метою підтримання вітчизняних виробників мастильних засобів, ДП «АМПУ» запрошує Вас прийняти участь у нараді, на якій Вашим представникам буде надана можливість здійснити презентацію мастильних засобів виробництва Вашого підприємства з метою подальшого розгляду технічними службами філій можливості їх застосування в обладнанні та плавзасобах ДП «АМПУ».

Державне підприємство «Адміністрація морськихпортів України» — одне з найбільших державних підприємств, що має стратегічне значення для економіки України.

Для виконання стратегічних завдань, покладених на ДП «АМПУ» та його відокремлені підрозділи, розташованих в морських портах України, для забезпечення сталої роботи техніки та плавзасобів в морських портах України, підприємство потребує постійного та своєчасного постачання високоякісних нафтопродуктів, у т.ч. мастильних засобів.

Нарада відбудеться о 10:00 год. 30.10.2019 у приміщенні ДП «АМПУ» за адресою м.  Одеса, вул. Ланжеронівська, 1, каб. 227.

Регламент виступу: до 20 хвилин.

Для демонстрації на обладнанні ДП «АМПУ» презентація повинна бути виконана у форматі PDF або PowerPoint.

У разі зацікавленості в участіу зазначеній нараді, для проведення обліку учасників наради, з метою забезпеченнябезперешкодного проходу на територію ДП «АМПУ», у строк до 17:00 год. 29.10.2019 пропонуємо Вам надати перелік представників Вашого підприємства, які будуть присутні на нарадіна електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Контактна особа – начальник управління функціонування флоту та транспорту ДП «АМПУ» Гарас Генадій Григорович, конт. тел. (048) 775-94-14.