На конференції в рамках оголошених проектів концесії в портах Ольвія і Херсон взяли участь 46 компаній

“46 компаній з 11 країн, 9 народних депутатів, Міністр інфраструктури та керівники областей та поедставники IFC/EBRD присутні на заході.”  – повідомив Володимир Шемаєв.

Під час першої частини заходу заплановано виступи Міністра інфраструктури Владислава Криклія, Міністра економічного розвитку, торгівлі і сільського господарства Тимофія Милованова, керівника парламентського комітету з економічної політики, керівництва АМПУ, а також представників місцевої влади Миколаєва та Херсона.

1 жовтня 2019 року в готелі «Bristol» в Одесі, Україна, проходить презентація концесійних проєктів порту «Ольвія» та Херсонського морського торговельного порту.

У заході взяли участь Міністр інфраструктури України, Мініста економічного розвитку, торгівлі і сільського господарства України, головаКомітету Верховної Ради України з питань економічної політики, керівництво АМПУ, а також представників Миколаївської і Херсонської облдержадміністрацій.

МФК, ЄБРР та їх консультанти детально проінформують учасників про концесійні проєкти у портах Ольвія і Херсон, приділивши особливу увагу опису тендерного процесу та основним умовам тендеру. У ході цієї частини учасники матимуть можливість поставити запитання і отримати роз’яснення.